Over mij

Mijn foto
Jack Russell Kennel Thornwoods Dreamcatcher. Wij fokken per jaar een paar nestje Jack Russell Terriers volgens de richtlijnen van de rasvereniging. Wilt u informatie over onze reuen of wanneer wij nestjes verwachten (zie ook informatie over onze honden). Kunt u contact opnemen met M. van Wichen tel. 0527 242384 of mailen thornwoodsdreamcatcher@live.nl

zondag 31 augustus 2008

Hoe het met ons verder gaat.


Diesel

Sem

DJ (Bobby)




De puppen zijn al weer een aantal weken naar hun nieuwe eigenaren. En aan alle berichten te horen gaat het goed.


Ze hebben hun draai gevonden bij hun nieuwe baasjes, zindelijk worden leuk al prima. Bobby (DJ) is dikke maatjes maat Timo, het zoontje van Nathalie en Jan.


Diesel en Britt kunnen het prima met elkaar vinden.


Sem wordt super verwend bij Bas en Dennis, hij heeft zelf zijn eigen website, heel leuk om hem zo te kunnen volgen. Sem kun je bewonderen op http://www.ikbensem.blogspot.com/ Hier staan al zijn belevenissen op, echt leuk om te zien. Hij zit zelf op puppyzwemmen!


Dot (Donna) gaat ook lekker, de eerste dag vond Lucca haar helemaal geweldig, alleen de dag erna was het even wennen voor hem dat ze niet meer weg ging. Hij moest de aandacht nu delen.


Pip (Dakota) heeft haar nieuwe vriend (halfbroer) Sjors al helemaal onder de duim, ze heeft de broek aan.


De meiden hier gaan ook lekker, ze hebben een heerlijk ongecompliceerd karakter, zijn niet gauw onder de indruk van nieuwe gebeurtenissen. Heerlijk open minded!




Geen opmerkingen: