Over mij

Mijn foto
Jack Russell Kennel Thornwoods Dreamcatcher. Wij fokken per jaar een paar nestje Jack Russell Terriers volgens de richtlijnen van de rasvereniging. Wilt u informatie over onze reuen of wanneer wij nestjes verwachten (zie ook informatie over onze honden). Kunt u contact opnemen met M. van Wichen tel. 0527 242384 of mailen thornwoodsdreamcatcher@live.nl

donderdag 25 februari 2010

Puppen Dazzling en Trento stellen zich voor

Thornwoods Dreamcatcher Escape (reu)

Thornwoods Dreamcatcher Eternity (reu)



Thornwoods Dreamcatcher Enja (teef)Thornwoods Dreamcatcher Emmely (teef)

Stambomen Juul en Trento


Stamboom Juul (Thornwoods Dreamcatcher Delila) Klik op stamboom voor vergroting
Stamboom Trento
Hier bij nog even de stambomen van de puppen van Trento en Juul, ik had ze net bij mijn andere bericht ingeladen, maar helaas kon je ze dan niet vergroten, dus onleesbaar, dus bij deze. Klik op de stamboom voor een vergroting.

Geboren puppen Juul en Trento












Mama Juul
Thornwoods Dreamcatcher Frodo (reutje)
Thornwoods Dreamcatcher Finn (reutje)Thornwoods Dreamcatcher Freggel (teefje)Papa TrentoThornwoods Dreamcatcher Flock (reutje)
Gisteren zijn de puppen geboren van Juul en Trento. Het was een zware bevalling, maar gelukkig gaat alles goed met de puppen en mams. Het zijn 3 mannen en 1 dame.

woensdag 24 februari 2010

Kleine frummels

De kleine frummels groeien ondertussen lekker door, nu is het wachten op Juul, die loopt op elke dag. Vanmorgen was ze niet echt in haar hum, ze ligt lekker in de mandje wie weet hebben deze puppen er zo direct een stel halfbroertjes en zusjes bij, om zo met een aantal weken lekker met ze allen te kunnen spelen.

zaterdag 20 februari 2010

Puppen geboren van Dazzling en Trento





DazzlingTrento

Stamboom Trento (klik op stamboom voor vergroting)

Stamboom Dazzling (Klik op stamboom voor vergroting)


Van de week zijn de puppen geboren van Trento en Dazzling. Vier puppen in totaal, 2 reutjes en 2 teefjes. Mams en de puppen gaan prima!

Voor beschikbaarheid kunt u contact opnemen met Monique van Wichen 0527 242384 of per email thornwoodsdreamcatcher@live.nl.

zondag 7 februari 2010

Remy en Maurice op TV


Ik heb de uitzending helaas gemist, maar kreeg deze leuk foto's van Maurice toegestuurd, hij was tijdens het wandelen met Remy op de foto gezet door Piet Vinken en was te bewonderen bij RTL4 Nieuws!!!
Deze leuke foto's zijn van Mo. Mo is een nestbroertje van onze Juul (Jet x Bram), helaas lukt het ze niet om op groter formaat op mijn site te krijgen. Met deze link www.jofabi.nl/momax2010005 lukt het wel om ze in het juiste formaat te bekijken. We even de moeite waard, het zijn zulke mooie foto's om te zien. Ook Mo's vriendje Max is er op te bewonderen.

Bedankt Marjolein en Johan voor deze mooie foto's van jullie Mo!

vrijdag 5 februari 2010

Stafke wordt al een echte grote jongen!!

Vind het altijd wel heel erg leuk om te zien hoe de puppen ontwikkelen tot volwassen hond! Stafke (Diva x Trento) wordt onder tussen ook al een echte puberjongen. Is hij niet om op te vreten dit ventje!

Dank je Nicole en Rick voor deze leuke foto van jullie ventje!