Over mij

Mijn foto
Jack Russell Kennel Thornwoods Dreamcatcher. Wij fokken per jaar een paar nestje Jack Russell Terriers volgens de richtlijnen van de rasvereniging. Wilt u informatie over onze reuen of wanneer wij nestjes verwachten (zie ook informatie over onze honden). Kunt u contact opnemen met M. van Wichen tel. 0527 242384 of mailen thornwoodsdreamcatcher@live.nl

zaterdag 21 november 2009

Puppies 5 weken oud










Morgen worden de puppies alweer 5 weken oud, vandaag even rond hobbelen in de kamer en kijken of we nog een mooie standfoto konden maken..... dat valt altijd niet mee ze hadden zoiets wat moeten we hier mee, wij gaan liever spelen.

dinsdag 17 november 2009

Puppievisite


Ondertussen zijn de pups vier weken oud, de eerste puppyvisite kwam het weekend kijken. Het reutje gaat naar Nicole en Rick, die hebben een Jack Russelltje gehad genaamd Mickey, die is onlangs op 14,5 jarige leeftijd overleden en zochten een reutje, Nicole was helemaal ontroerd dat ze haar nieuwe kleine vriendje zag.

zaterdag 14 november 2009

PUPINFO (1 teefje beschikbaar)

Klik op foto voor vergroting
Momenteel hebben wij nog 1 teefje beschikbaar uit het nest van Diva en Trento, voor meer informatie kunt u mailen of bellen.


vrijdag 13 november 2009

puppen 3,5 week oud


Dit is het reutje (3e foto)
De puppen zijn ondertussen al weer 3,5 week oud en hele schattige minihondjes. Voor het eerst los in de kamer..... het is altijd wel komisch om te zien dat ze dat vaak de eerste keer helemaal niet leuk vinden, doodeng dus. Gelukkig hebben ze snel door dat de buiten wereld veel leuker is dan hun veilige werpkist.