Over mij

Mijn foto
Jack Russell Kennel Thornwoods Dreamcatcher. Wij fokken per jaar een paar nestje Jack Russell Terriers volgens de richtlijnen van de rasvereniging. Wilt u informatie over onze reuen of wanneer wij nestjes verwachten (zie ook informatie over onze honden). Kunt u contact opnemen met M. van Wichen tel. 0527 242384 of mailen thornwoodsdreamcatcher@live.nl

maandag 15 september 2008

Kleine donderstenen









Met Diva en Dazzling gaat het lekker, het zijn echte pubers nu, een beetje slungelig. Af en toe een beetje oostindisch doof, maar dat hoort erbij. Ze zijn nu 3,5 maand oud.
Van de week zijn ze mee geweest op concours en hadden ze een hoop bekijks. Een jongetje kon geen genoeg van ze krijgen, die had ze het liefst mee naar huis genomen. Even wat andere honden ontmoet, Diva is dan de stoere, Dazzling vindt het allemaal wat spannender. Maar over het algemeen gedragen ze zich voorbeeldig, aan de riem lopen doen ze al netje en gelukkig hebben ze geen last van wagenziekte, dat maakt het ook wel wat makkelijker om ze overal mee naar toe te nemen. Ze vinden auto rijden leuk. Ze doen een hoop indrukken op zo.

Geen opmerkingen: